Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Този човек реално се е разделил с реалността, той

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Този човек реално се е разделил с реалността, той
Коментари Харесай

Румен Петков за неявяването на Борисов в Брюксел: Този човек се е самозабравил

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Този човек действително се е разделил с действителността, той се е самозабравил. Този човек има дълбоката увереност за недостижимост. " Така разяснява неявяването на премиера Бойко Борисов през днешния ден в Брюксел политикът от АБВ Румен Петков във вечерното шоу на Слави Трифонов.

  

" Неотиването на тази среща, в случай че тези хора от Европа не го схващат като пренебрежение и оскърбление, и в случай че не кажат ясно: за нас едно шкафче с един милион евра прави неосъществим диалога с този човек, в случай че те не ни го кажат на нас, ние българите да го чуем.... ние виждаме, че никой не желае естествен диалог с него от европейските ни сътрудници и това ще удря България освен него. 

Германското председателство би трябвало да бъде малко по-категорично. 

Събирането на многото хора по митингите може да има резултат, когато на тези хора им се каже, че имат на следващия ден. Първо митингът загуби началото си - корупцията. Това е първият митинг, на който протестиращите не споделят: дайте ми, а показват: повече по този начин не може. Основата е корупцията. 

Протестът би трябвало да види утрешния ден на България. ", разяснява още Румен Петков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР